Capnova - vi forbinder kapital og innovation

Spring Nordic er et investerings- og udviklingsselskab og ét af fire innovationsmiljøer i Danmark, der er udpeget af Uddannelses- og Forskningsministeriet.

Spring Nordic investerer statslig og egen kapital i innovative iværksættere og forretningsidéer med et højt indhold at viden. Spring Nordic tilbyder desuden ekspertrådgivning, der løser konkrete udfordringer for virksomhederne og hjælper med fundraising, så porteføljevirksomheder og andre får lettere ved at hente udviklingsmidler i danske og internationale fonde.

Målet for Spring Nordics samlede indsats er at skabe vækst, arbejdspladser og succesfulde virksomheder.

Spring Nordic fokuserer sine investeringer inden for to områder, som vi kalder Interactive og Food Tech. Under området Interactive hører e-learning, e-health, computerspil og andre digitale forretningsmuligheder til.

Fokus på Food Tech

På området Food Tech investerer Spring Nordic i fødevareteknologi og iværksættere, der beskæftiger sig med optimering og udvikling af nye metoder, processer og teknikker omkring fødevareproduktion. Det kan fx være en ny, banebrydende emballage til fødevarer, innovative fornyelser inden for procesteknologi eller relevant miljøteknologi.

Spring Nordic har for øjeblikket cirka 10 investeringer inden for Food Tech.

Spring Nordic er landsdækkende og samler en portefølje på 100 virksomheder fra hele landet.

Spring Nordic har kontorer i Aarhus og Roskilde og satellitkontorer i Kalundborg, Viborg og København.

Kontaktperson: Søren Svanebjerg, tlf.: 21651720 eller mail:ss@springnordic.dk

Kontakt

Rune Egedal Westergaard
Forretningsudvikler
CAPNOVA
24 77 14 04
CAPNOVA
https://www.cph-food.dk/partnere/capnova
29 NOVEMBER 2021