Startdato
Slutdato
CPH-FOOD havde stablet Bæredygtig Business på benene til Madens Folkemøde, hvor virksomheden, Råhandel fik gratis rådgivning!
CPH-FOOD inviterede projektdeltagere til et forløb om projektmodning og brugertest, og målet for de deltagende start-ups var at forstå...
DTU Center for Hygiejnisk Design er med til at sikre den høje fødevaresikkerhed, ved at teste og vurdere udstyr i fødevareindustrien. Centeret bidrager...
Virksomheden Particle Tech leverer teknologi til fødevareproducerende virksomheder, og har i den forbindelse haft et samarbejde med CPH-Food. CPH-Food har...
Plant Jammer er bare en, ud af mange virksomheder, der har haft et samarbejde med CPH-FOOD. Vi tog en opfølgende snak med manden bag virksomheden, Michael Haase...
Projektet CPH-FOOD har allerede vist sig at være en stor succes og det er også derfor, at der er blevet bevilget 7,5 mio. kr. mere til projektet, der...
Mayianne Malin Holm Dinesen fra Pure Kefir Crystals har et projekt i CPH-Food, hvor hun blev koblet sammen med et forskerteam fra DTU. Forskerteamet undersø...
I denne video kan du møde Tanja Pedersen, der arbejder som projektleder i DTUs Center for Hygiejnisk Design. Her kan du blive lidt klogere på, hvilke unders...
Tvedemose, der er Danmarks største producent af champignoner, har fået et samarbejde med CPH-FOOD. Samarbejdet har til formål at udvikle fremtidens vegetarprodukter...
Onsdag den 31. Oktober samledes fødevare start-ups, forskere og studerende til Sky Food Fair 2.0, der blev afholdt på DTU i Lyngby. Arrangementet, der...
Vi talte med Lis B. Sørensen til Sky Food Fair 2.0, der sammen med Maria José Perez Navarro står bag firmaet Nordicchufa.
Virksomheden Homemate har haft en diplomingeniørstuderende fra DTU i praktik i 20 uger. Oliver Ørnfeld-Jensen arbejder som produktions studentermedhjæ...
Lasse Skjønning Andersen, ejer af virksomheden Grød, fortæller i denne video, om hans forventninger til et samarbejde med en diplomingeniørstuderende...
Ny vegetarisk app vil hjælpe dig til at sammensætte spændende, nemme og bæredygtige retter. Kunstig intelligens står bag.
Virksomheden Saluminati ApS fra Næstved blev den første SMV, der gik i samarbejde med CPH-Food partneren KU. Saluminati ApS laver lufttørrede gourmetp...
Baggrunden for at kunne kontakte potentielle virksomheder med henblik på deltagelse i CPH-Food er nu på plads – en liste med mere end 166 fødevarerelaterede...
CPH-Food var onsdag den 14. december 2016 repræsenteret som udstiller på eventen "Grøn Forretning i Restauranter og Kantiner" i Kødbyen i Kø...
Onsdag d. 16. november 2016 afholdt CPH-Food sit Kick-off arrangement hos Capnova i Roskilde. Mødet var vel besøgt, og vi kunne glæde os over en ligelig...
Fødevarevirksomheder i Region Sjælland kan i et nyt projekt få gratis ekspertbistand til at udvikle innovative fødevareprodukter og -teknologier...