Nyheder fra CPH-Food

VÆLG INTERVAL
RSS
2019
22 MAJ

Til Madens Folkemøde med CPH-FOOD

CPH-FOOD havde stablet Bæredygtig Business på benene til Madens Folkemøde, hvor virksomheden, Råhandel fik gratis rådgivning! 

Design din value proposition med CPH-FOOD
06 MAR

Design din value proposition med CPH-FOOD

CPH-FOOD inviterede projektdeltagere til et forløb om projektmodning og brugertest, og målet  for de deltagende start-ups var at forstå...

Test af hygiejnisk design giver højere fødevaresikkerhed
18 JAN

Test af hygiejnisk design giver højere fødevaresikkerhed

DTU Center for Hygiejnisk Design er med til at sikre den høje fødevaresikkerhed, ved at teste og vurdere udstyr i fødevareindustrien. Centeret bidrager...

Particle Tech i samarbejde med CPH-Food
11 JAN

Particle Tech i samarbejde med CPH-Food

Virksomheden Particle Tech leverer teknologi til fødevareproducerende virksomheder, og har i den forbindelse haft et samarbejde med CPH-Food.  CPH-Food har...

2018
Plant Jammer i udbytterigt samarbejde med CPH-FOOD
21 DEC

Plant Jammer i udbytterigt samarbejde med CPH-FOOD

Plant Jammer er bare en, ud af mange virksomheder, der har haft et samarbejde med CPH-FOOD. Vi tog en opfølgende snak med manden bag virksomheden, Michael Haase...

18 DEC

7,5 mio. kr. mere til innovation i sjællandske fødevare SMV´er

  Projektet CPH-FOOD har allerede vist sig at være en stor succes og det er også derfor, at der er blevet bevilget 7,5 mio. kr. mere til projektet, der...

Pure Kefir Crystals
11 DEC

Pure Kefir Crystals

  Mayianne Malin Holm Dinesen fra Pure Kefir Crystals har et projekt i CPH-Food, hvor hun blev koblet sammen med et forskerteam fra DTU. Forskerteamet undersø...

Food industry equipment
04 DEC

Kom med inden for på DTUs Center for Hygiejnisk Design

I denne video kan du møde Tanja Pedersen, der arbejder som projektleder i DTUs Center for Hygiejnisk Design. Her kan du blive lidt klogere på, hvilke unders...

Svampe til fremtidens vegetarprodukter
27 NOV

Svampe til fremtidens vegetarprodukter

Tvedemose, der er Danmarks største producent af champignoner, har fået et samarbejde med CPH-FOOD. Samarbejdet har til formål at udvikle fremtidens vegetarprodukter...

23 NOV

Speed dating for fødevarevirksomheder og forskere øger innovationsgraden

  Onsdag den 31. Oktober samledes fødevare start-ups, forskere og studerende til Sky Food Fair 2.0, der blev afholdt på DTU i Lyngby. Arrangementet, der...

16 NOV

Nordicchufa til Sky Food Fair 2.0

Vi talte med Lis B. Sørensen til Sky Food Fair 2.0, der sammen med Maria José Perez Navarro står bag firmaet Nordicchufa.

02 NOV

Virksomheden Homemate fortæller om samarbejdet med en diplomingeniørstuderende...

Virksomheden Homemate har haft en diplomingeniørstuderende fra DTU i praktik i 20 uger. Oliver Ørnfeld-Jensen arbejder som produktions studentermedhjæ...

31 OKT

Restaurant Grøds forventninger til et samarbejde med DTU

Lasse Skjønning Andersen, ejer af virksomheden Grød, fortæller i denne video, om hans forventninger til et samarbejde med en diplomingeniørstuderende...

2017
05 JUL

Plant Jammer hiver kunstig intelligens med ind i køkkenet

Ny vegetarisk app vil hjælpe dig til at sammensætte spændende, nemme og bæredygtige retter. Kunstig intelligens står bag.

Saluminati pølse
07 APR

Saluminati ApS er første samarbejdspartner i CPH-Food

Virksomheden Saluminati ApS fra Næstved blev den første SMV, der gik i samarbejde med CPH-Food partneren KU. Saluminati ApS laver lufttørrede gourmetp...

Tjekliste
04 APR

Første mål i CPH-Food nået

Baggrunden for at kunne kontakte potentielle virksomheder med henblik på deltagelse i CPH-Food er nu på plads – en liste med mere end 166 fødevarerelaterede...

2016
Grøn forretning og event
19 DEC

CPH-Food på Københavns Kommunes event Grøn Forretning i Restauranter og Kantiner

CPH-Food var onsdag den 14. december 2016 repræsenteret som udstiller på eventen "Grøn Forretning i Restauranter og Kantiner" i Kødbyen i Kø...

Capnova facade i Roskilde
22 NOV

Stor tilslutning til CPH-Foods kick-off event

Onsdag d. 16. november 2016 afholdt CPH-Food sit Kick-off arrangement hos Capnova i Roskilde. Mødet var vel besøgt, og vi kunne glæde os over en ligelig...

Photo: Colourbox.com
09 NOV

Forskere og forretningsudviklere skaber innovation i fødevarevirksomheder

Fødevarevirksomheder i Region Sjælland kan i et nyt projekt få gratis ekspertbistand til at udvikle innovative fødevareprodukter og -teknologier...

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevareteknologi Fødevareproduktion
https://www.cph-food.dk/nyheder
4 DECEMBER 2020