Startdato
Slutdato
CPH-FOOD havde stablet Bæredygtig Business på benene til Madens Folkemøde, hvor virksomheden, Råhandel fik gratis rådgivning!
CPH-FOOD inviterede projektdeltagere til et forløb om projektmodning og brugertest, og målet for de deltagende start-ups var at forstå deres produkts marked og målgruppe...
DTU Center for Hygiejnisk Design er med til at sikre den høje fødevaresikkerhed, ved at teste og vurdere udstyr i fødevareindustrien. Centeret bidrager med stærk kompetent...
Virksomheden Particle Tech leverer teknologi til fødevareproducerende virksomheder, og har i den forbindelse haft et samarbejde med CPH-Food. CPH-Food har givet Particle...
Plant Jammer er bare en, ud af mange virksomheder, der har haft et samarbejde med CPH-FOOD. Vi tog en opfølgende snak med manden bag virksomheden, Michael Haase, for at...
Projektet CPH-FOOD har allerede vist sig at være en stor succes og det er også derfor, at der er blevet bevilget 7,5 mio. kr. mere til projektet, der i forvejen er...
Mayianne Malin Holm Dinesen fra Pure Kefir Crystals har et projekt i CPH-Food, hvor hun blev koblet sammen med et forskerteam fra DTU. Forskerteamet undersøgte...
I denne video kan du møde Tanja Pedersen, der arbejder som projektleder i DTUs Center for Hygiejnisk Design. Her kan du blive lidt klogere på, hvilke undersøgelser Center...
Tvedemose, der er Danmarks største producent af champignoner, har fået et samarbejde med CPH-FOOD. Samarbejdet har til formål at udvikle fremtidens vegetarprodukter med...