Startdato
Slutdato
Onsdag den 31. Oktober samledes fødevare start-ups, forskere og studerende til Sky Food Fair 2.0, der blev afholdt på DTU i Lyngby. Arrangementet, der blev afholdt...
Vi talte med Lis B. Sørensen til Sky Food Fair 2.0, der sammen med Maria José Perez Navarro står bag firmaet Nordicchufa.
Virksomheden Homemate har haft en diplomingeniørstuderende fra DTU i praktik i 20 uger. Oliver Ørnfeld-Jensen arbejder som produktions studentermedhjælper, og han fortæller...
Lasse Skjønning Andersen, ejer af virksomheden Grød, fortæller i denne video, om hans forventninger til et samarbejde med en diplomingeniørstuderende fra Fødevaresikkerhed...
Ny vegetarisk app vil hjælpe dig til at sammensætte spændende, nemme og bæredygtige retter. Kunstig intelligens står bag.
Virksomheden Saluminati ApS fra Næstved blev den første SMV, der gik i samarbejde med CPH-Food partneren KU. Saluminati ApS laver lufttørrede gourmetpølser under naturlige...
Baggrunden for at kunne kontakte potentielle virksomheder med henblik på deltagelse i CPH-Food er nu på plads – en liste med mere end 166 fødevarerelaterede virksomheder...
CPH-Food var onsdag den 14. december 2016 repræsenteret som udstiller på eventen "Grøn Forretning i Restauranter og Kantiner" i Kødbyen i København.
Onsdag d. 16. november 2016 afholdt CPH-Food sit Kick-off arrangement hos Capnova i Roskilde. Mødet var vel besøgt, og vi kunne glæde os over en ligelig repræsentation...
Fødevarevirksomheder i Region Sjælland kan i et nyt projekt få gratis ekspertbistand til at udvikle innovative fødevareprodukter og -teknologier. Projektet, som er finansieret...