Startdato
Slutdato
CPH-FOOD havde stablet Bæredygtig Business på benene til Madens Folkemøde, hvor virksomheden, Råhandel fik gratis rådgivning!
CPH-FOOD inviterede projektdeltagere til et forløb om projektmodning og brugertest, og målet for de deltagende start-ups var at forstå deres produkts marked og...
DTU Center for Hygiejnisk Design er med til at sikre den høje fødevaresikkerhed, ved at teste og vurdere udstyr i fødevareindustrien. Centeret bidrager med stærk kompetent...
Virksomheden Particle Tech leverer teknologi til fødevareproducerende virksomheder, og har i den forbindelse haft et samarbejde med CPH-Food. CPH-Food har givet Particle...
Plant Jammer er bare en, ud af mange virksomheder, der har haft et samarbejde med CPH-FOOD. Vi tog en opfølgende snak med manden bag virksomheden, Michael Haase, for at...
Projektet CPH-FOOD har allerede vist sig at være en stor succes og det er også derfor, at der er blevet bevilget 7,5 mio. kr. mere til projektet, der i forvejen...
Mayianne Malin Holm Dinesen fra Pure Kefir Crystals har et projekt i CPH-Food, hvor hun blev koblet sammen med et forskerteam fra DTU. Forskerteamet undersøgte, bl...
I denne video kan du møde Tanja Pedersen, der arbejder som projektleder i DTUs Center for Hygiejnisk Design. Her kan du blive lidt klogere på, hvilke undersøgelser Center...
Tvedemose, der er Danmarks største producent af champignoner, har fået et samarbejde med CPH-FOOD. Samarbejdet har til formål at udvikle fremtidens vegetarprodukter med...
Onsdag den 31. Oktober samledes fødevare start-ups, forskere og studerende til Sky Food Fair 2.0, der blev afholdt på DTU i Lyngby. Arrangementet, der blev afholdt...
Vi talte med Lis B. Sørensen til Sky Food Fair 2.0, der sammen med Maria José Perez Navarro står bag firmaet Nordicchufa.
Virksomheden Homemate har haft en diplomingeniørstuderende fra DTU i praktik i 20 uger. Oliver Ørnfeld-Jensen arbejder som produktions studentermedhjælper, og han fortæller...
Lasse Skjønning Andersen, ejer af virksomheden Grød, fortæller i denne video, om hans forventninger til et samarbejde med en diplomingeniørstuderende fra Fødevaresikkerhed...
Ny vegetarisk app vil hjælpe dig til at sammensætte spændende, nemme og bæredygtige retter. Kunstig intelligens står bag.
Virksomheden Saluminati ApS fra Næstved blev den første SMV, der gik i samarbejde med CPH-Food partneren KU. Saluminati ApS laver lufttørrede gourmetpølser under naturlige...
Baggrunden for at kunne kontakte potentielle virksomheder med henblik på deltagelse i CPH-Food er nu på plads – en liste med mere end 166 fødevarerelaterede virksomheder...
CPH-Food var onsdag den 14. december 2016 repræsenteret som udstiller på eventen "Grøn Forretning i Restauranter og Kantiner" i Kødbyen i København.
Onsdag d. 16. november 2016 afholdt CPH-Food sit Kick-off arrangement hos Capnova i Roskilde. Mødet var vel besøgt, og vi kunne glæde os over en ligelig repræsentation...
Fødevarevirksomheder i Region Sjælland kan i et nyt projekt få gratis ekspertbistand til at udvikle innovative fødevareprodukter og -teknologier. Projektet, som er finansieret...
CPH-Food afholder kick-off event hos Capnova i Roskilde onsdag den 16. november 2016 kl. 13-16. Vi ønsker med denne aktivitet at markere projektets opstart og at tiltrække...
Tirsdag den 8. november 2016 går CPH-Foods hjemmeside www.cph-food.dk i luften. Hjemmesiden er tænkt som en portal for eksterne virksomheder og andre interessenter...
Projektet fik den 30. august 2016 tilsagn om EU-midler på 15 millioner kr. fra Erhvervsstyrelsen. Projektet har tidligere fået tilsagn fra Vækstforum-/Region Sjælland...