Nyheder fra CPH-Food

VÆLG INTERVAL
RSS
2018
04 DEC

Kom med inden for på DTUs Center for Hygiejnisk Design

I denne video kan du møde Tanja Pedersen, der arbejder som projektleder i DTUs Center for Hygiejnisk Design. Her kan du blive lidt klogere på, hvilke undersøgelser Center...

27 NOV

Svampe til fremtidens vegetarprodukter

Tvedemose, der er Danmarks største producent af champignoner, har fået et samarbejde med CPH-FOOD. Samarbejdet har til formål at udvikle fremtidens vegetarprodukter med...

23 NOV

Speed dating for fødevarevirksomheder og forskere øger innovationsgraden

  Onsdag den 31. Oktober samledes fødevare start-ups, forskere og studerende til Sky Food Fair 2.0, der blev afholdt på DTU i Lyngby. Arrangementet, der blev afholdt...

16 NOV

Nordicchufa til Sky Food Fair 2.0

Vi talte med Lis B. Sørensen til Sky Food Fair 2.0, der sammen med Maria José Perez Navarro står bag firmaet Nordicchufa.

02 NOV

Virksomheden Homemate fortæller om samarbejdet med en diplomingeniørstuderende...

Virksomheden Homemate har haft en diplomingeniørstuderende fra DTU i praktik i 20 uger. Oliver Ørnfeld-Jensen arbejder som produktions studentermedhjælper, og han fortæller...

31 OKT

Restaurant Grøds forventninger til et samarbejde med DTU

Lasse Skjønning Andersen, ejer af virksomheden Grød, fortæller i denne video, om hans forventninger til et samarbejde med en diplomingeniørstuderende fra Fødevaresikkerhed...

2017
05 JUL

Plant Jammer hiver kunstig intelligens med ind i køkkenet

Ny vegetarisk app vil hjælpe dig til at sammensætte spændende, nemme og bæredygtige retter. Kunstig intelligens står bag.

07 APR

Saluminati ApS er første samarbejdspartner i CPH-Food

Virksomheden Saluminati ApS fra Næstved blev den første SMV, der gik i samarbejde med CPH-Food partneren KU. Saluminati ApS laver lufttørrede gourmetpølser under naturlige...

04 APR

Første mål i CPH-Food nået

Baggrunden for at kunne kontakte potentielle virksomheder med henblik på deltagelse i CPH-Food er nu på plads – en liste med mere end 166 fødevarerelaterede virksomheder...

2016
19 DEC

CPH-Food på Københavns Kommunes event Grøn Forretning i Restauranter og Kantiner

CPH-Food var onsdag den 14. december 2016 repræsenteret som udstiller på eventen "Grøn Forretning i Restauranter og Kantiner" i Kødbyen i København.

22 NOV

Stor tilslutning til CPH-Foods kick-off event

Onsdag d. 16. november 2016 afholdt CPH-Food sit Kick-off arrangement hos Capnova i Roskilde. Mødet var vel besøgt, og vi kunne glæde os over en ligelig repræsentation...

09 NOV

Forskere og forretningsudviklere skaber innovation i fødevarevirksomheder

Fødevarevirksomheder i Region Sjælland kan i et nyt projekt få gratis ekspertbistand til at udvikle innovative fødevareprodukter og -teknologier. Projektet, som er finansieret...

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevareteknologi Fødevareproduktion
31 OKT

Kick-off event i CPH-Food

CPH-Food afholder kick-off event hos Capnova i Roskilde onsdag den 16. november 2016 kl. 13-16. Vi ønsker med denne aktivitet at markere projektets opstart og at tiltrække...

31 OKT

CPH-Foods website i luften

Tirsdag den 8. november 2016 går CPH-Foods hjemmeside www.cph-food.dk i luften. Hjemmesiden er tænkt som en portal for eksterne virksomheder og andre interessenter...

31 OKT

CPH-Food får tilsagn fra Erhversstyrelsen

Projektet fik den 30. august 2016 tilsagn om EU-midler på 15 millioner kr. fra Erhvervsstyrelsen. Projektet har tidligere fået tilsagn fra Vækstforum-/Region Sjælland...

0001
01 JAN

$name

01 JAN

$name

01 JAN

$name

http://www.cph-food.dk/nyheder?approved=%7B23FB7E49-F729-43EA-B228-78720E67B0F8%7D&descending=True&fr=1&mr=100&qt=TaggedItemSearch&sorton=DisplayDate&td=07-12-2018
13 DECEMBER 2018