Nordicchufa til Sky Food Fair 2.0

fredag 16 nov 18
|

Vi talte med Lis B. Sørensen til Sky Food Fair 2.0, der sammen med Maria José Perez Navarro står bag firmaet Nordicchufa.

Hvad er chufa?

"Chufa er en lille rodknold, og er oprindeligt en afgrøde fra Afrika. Det er en rigtig god fødevare, med nogle sundhedsmæssige fordele, bl.a. er der mange kostfibre og magnesium. Chufa bruges primært til at lave drikken horchata, som er meget populær i Spanien, og da chufa hverken indeholder gluten, eller er en nød, er mulighederne mange."

Hvad håber I at få ud af at deltage i Sky Food Fair 2.0?

"Jamen da der er så mange muligheder med den her rodknold (chufa), håber vi, at der er nogen, der kan hjælpe os med at produktudvikle på den. Det kan være svært at overskue mulighederne og vælge, hvilken vej man skal gå."

- Lis B. Sørensen, Nordicchufa

http://www.cph-food.dk/nyheder/nyhed?id=957E7192-9417-44BC-B31A-931269CEABA9
13 DECEMBER 2018