Pure Kefir Crystals

tirsdag 11 dec 18
|

 

Mayianne Malin Holm Dinesen fra Pure Kefir Crystals har et projekt i CPH-Food, hvor hun blev koblet sammen med et forskerteam fra DTU.
Forskerteamet undersøgte, bl.a. gæringsegenskaberne og bakterierne i produktet, samt foretog forbrugertests af vandkefirs sensoriske egenskaber. Samarbejdet har, bl.a. givet Mayianne en bedre forståelse af produktet, og hjulpet hende med at opskalere produktionen, fra køkkenbordet til supermarkedet. 

Se hvad Pure Kefir Crystals desuden har fået ud af at være med i CPH-Food, samt hvad deres vision for fremtiden er, i interviewet nedenfor.

Vil du også være med i CPH-Food? Så kontakt os og hør mere! 

 

"Jeg har simpelthen fået en produktforståelse, som jeg ikke havde før"
Mayianne Malin Holm Dinesen, CEO Pure Kefir Crystals

 

http://www.cph-food.dk/nyheder/Nyhed?id=%7B661F200A-7859-4C63-89EC-90A73C6127F9%7D
18 JANUAR 2019