Test af hygiejnisk design giver højere fødevaresikkerhed

fredag 18 jan 19
|

Kontakt

Alan Friis
Testmanager/AEO, Seniorrådgiver
DTU Fødevareinstituttet
91 37 00 70

DTU Center for Hygiejnisk Design er med til at sikre den høje fødevaresikkerhed, ved at teste og vurdere udstyr i fødevareindustrien. Centeret bidrager med stærk kompetent viden inden for hygiejniske processer, og i den forbindelse tilbyder DTU Center for Hygiejnisk Design diverse kurser, samt efteruddannelse, der er med til at styrke virksomheders innovationsgrad og viden. 

Hør DTU Center for Hygiejnisk Designs nye testmanager, Alan Friis, fortælle om deres vision bag arbejdet, samt de mange muligheder centeret tilbyder.

 

"[..] det jeg brænder for, det er at være med til og sørge for, at virksomhederne, at de bliver klogere og bedre til at lave hygiejnisk design, der gør, at vi kan producere sikre fødevare"
Alan Friis, Testmanager i DTU Center for Hygiejnisk Design

Du kan også læse artiklen på food-supply.dk eller kontakte DTU Center for Hygiejnisk Design, på hdc.food.dtu.dk, hvis du vil vide mere!

http://www.cph-food.dk/nyheder/2019/01/alan-friis?id=6d1ca9a0-6fd7-4e41-8d1b-6cc9588fe420
19 NOVEMBER 2019