Nyheder fra CPH-Food

VÆLG INTERVAL
RSS
2019
22 MAJ

Til Madens Folkemøde med CPH-FOOD

CPH-FOOD havde stablet Bæredygtig Business på benene til Madens Folkemøde, hvor virksomheden, Råhandel fik gratis rådgivning! 

06 MAR

Design din value proposition med CPH-FOOD

CPH-FOOD inviterede projektdeltagere til et forløb om projektmodning og brugertest, og målet  for de deltagende start-ups var at forstå deres produkts marked og...

18 JAN

Test af hygiejnisk design giver højere fødevaresikkerhed

DTU Center for Hygiejnisk Design er med til at sikre den høje fødevaresikkerhed, ved at teste og vurdere udstyr i fødevareindustrien. Centeret bidrager med stærk kompetent...

11 JAN

Particle Tech i samarbejde med CPH-Food

Virksomheden Particle Tech leverer teknologi til fødevareproducerende virksomheder, og har i den forbindelse haft et samarbejde med CPH-Food.  CPH-Food har givet Particle...

2018
21 DEC

Plant Jammer i udbytterigt samarbejde med CPH-FOOD

Plant Jammer er bare en, ud af mange virksomheder, der har haft et samarbejde med CPH-FOOD. Vi tog en opfølgende snak med manden bag virksomheden, Michael Haase, for at...

18 DEC

7,5 mio. kr. mere til innovation i sjællandske fødevare SMV´er

  Projektet CPH-FOOD har allerede vist sig at være en stor succes og det er også derfor, at der er blevet bevilget 7,5 mio. kr. mere til projektet, der i forvejen...

11 DEC

Pure Kefir Crystals

  Mayianne Malin Holm Dinesen fra Pure Kefir Crystals har et projekt i CPH-Food, hvor hun blev koblet sammen med et forskerteam fra DTU. Forskerteamet undersøgte, bl...

04 DEC

Kom med inden for på DTUs Center for Hygiejnisk Design

I denne video kan du møde Tanja Pedersen, der arbejder som projektleder i DTUs Center for Hygiejnisk Design. Her kan du blive lidt klogere på, hvilke undersøgelser Center...

27 NOV

Svampe til fremtidens vegetarprodukter

Tvedemose, der er Danmarks største producent af champignoner, har fået et samarbejde med CPH-FOOD. Samarbejdet har til formål at udvikle fremtidens vegetarprodukter med...

http://www.cph-food.dk/nyheder
24 MAJ 2019